Over

Over Mij: Daniël Antonides, de Oprichter

Hallo, ik ben Daniël Antonides, de eigenaar van Metaalfreesbedrijf Partcision (opgericht in 2020). Als een gepassioneerde engineer met een affiniteit voor creatieve oplossingen en een klantgerichte aanpak, wil ik mijn kijk op precisiebewerking en productontwikkeling met u delen.

Ik heb de opleiding werktuigbouwkunde in 2017 afgerond op het HBO en heb een grote passie voor techniek. Mijn doel is om klantspecifieke, hoogwaardige metaalbewerking en productontwikkeling toegankelijk te maken.

Klantgericht en Creatief Denken

Wat mij onderscheidt, is mijn streven naar tevredenheid van de klant en mijn vermogen om creatieve oplossingen te bedenken die buiten de gebaande paden gaan. Elk project is uniek en vraagt om een frisse blik om de beste resultaten te bereiken. Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking en innovatie als sleutel voor het succes van mijn klanten.

Uw Partner in Metaalbewerking en Productontwikkeling

Metaalfreesbedrijf Partcision streeft ernaar uw partner te zijn in het bereiken van uw projectdoelen. Of u nu precisiebewerking, productontwikkeling of inventieve technische oplossingen nodig heeft, u kunt op mijn expertise en toewijding aan kwaliteit rekenen.

Ook ben ik beschikbaar voor het geven van instructie en hulp bij uw 3D tekenpakket.